Προφητείες, ώστε να διαμορφώνετε ΕΣΕΙΣ την ζωή σας και όχι αυτή εσάς!

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

Προβλέψεις Εβδομάδας 03 - 09 Οκτωβρίου 2021

Επιχειρούμε την πρώτη εβδομαδιαία πρόβλεψη. Αξιολογείστε την. Δεν έχει σημασία εάν πιστεύετε ή όχι. Τα αποτελέσματα για τη βελτίωση της ζωής είναι το σημαντικότερο. Συνεπώς καμμία ανησυχία. Επίσης δεν υπάρχει καμία τεχνική ή μέθοδος. Καθαρή προσωπική αίσθηση των πραγμάτων και τίποτα άλλο. 

Οι προβλέψεις δίνονται σε δύο φάσεις. Αρχικά εκτιμώνται οι συνολικές τάσεις του περιβάλλοντος και κατόπιν τι πρέπει να κάνετε ώστε να τις ανατρέψετε, εάν είναι αρνητικές ή τι να προσέξετε και να αποφύγετε εάν είναι θετικές. Πολύ σύντομα, περιεκτικά και απλά! 

Γενική εκτίμηση εβδομάδας: εξαιρετικό κλίμα για… τολμηρούς! 

Κυριακή, 03 Οκτ. 2021

Οι τάσεις είναι πολύ καλές και ευνοούν τα όνειρα και τα μελλοντικά σχέδια. Συνεπώς στρωθείτε κάτω με χαρτί και με μολύβι ή πληκτρολόγιο και… σχεδιάστε! 

Η δυσκολία έγκειται στο να μην επηρεαστείτε από αυτό, το οποίο φαίνεται λογικό. Αφήστε τα σχέδιά σας με τη γεύση της επιτυχίας και όχι των αμφιβολιών. 

Δευτέρα, 04 Οκτ. 2021

Φαίνεται πως είναι μία ημέρα… αδικίας (γενικώς). Συνεπώς χρειάζεται να προσέξετε πιθανούς “φίλους” με τάση να σας προσάψουν άδικες κατηγορίες. Ενδεχομένως και να τους χάσετε από “φίλους” και να συνειδητοποιήσετε πως δεν τους χρειαζόσαστε.

Τρίτη, 05 Οκτ. 2021

Η ημέρα είναι πάρα πολύ ευνοϊκή να δράσετε. Δεν βλέπω κάτι αρνητικό αρκεί να κινηθείτε. Εκμεταλλευτείτε τη συγκυρία, δεν πρόκειται να τη χαλάσει κανένας.

Τετάρτη, 06 Οκτ. 2021

Μία ημέρα εξαιρετική για κάποιο μικρό ή μεγαλύτερο ξεκίνημα. Το εννοώ. Ο μεγάλος όμως της κίνδυνος είναι πρόσωπα, τα οποία θα σας αποθαρρύνουν. Επιλέξτε λοιπόν! Δημιουργία δική σας ή το σκεπτικό ενός άλλου (με την αποτυχία του). 

Πέμπτη, 07 Οκτ. 2021

Δυσκολεύομαι για αυτήν την ημέρα. Κάπως απροσδιόριστη. Ωστόσο δεν δυσκολεύομαι να “δω” κάποια καλά νέα, μία ευκαιρία, μία πρόταση κάτι τέλος πάντων, το οποίο θα προκύψει. Ακολουθείστε την πρόκληση.

Παρασκευή, 08 Οκτ. 2021

Ευνοούνται σε εξαιρετικό βαθμό δραστηριότητες βασισμένες σε βαθιά μελέτη και γνώση. Είναι ημέρα… γνώσης και όχι τύχης. Οτιδήποτε βασίζεται στα προηγούμενα έχει επίσης θαυμάσιες πιθανότητες.

Σάββατο, 09 Οκτ. 2021

Ημέρα… μάχης, όπου οι τάσεις ευνοούν τόλμη και δύναμη. Αλλά παραμονεύει εδώ ο φθόνος, ο μεγάλος αντίπαλος. Κατά τη γνώμη μου η ταπεινοφροσύνη εδώ δεν ωφελεί. Χτυπείστε δυνατά. Ο φθόνος ούτως ή άλλως δεν γιατρεύεται! Αφήστε τον να χτυπιέται! 

Ο Προφήτης Teucris