Προφητείες, ώστε να διαμορφώνετε ΕΣΕΙΣ την ζωή σας και όχι αυτή εσάς!

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021

Προβλέψεις Εβδομάδας 10 - 16 Οκτωβρίου 2021

Η εβδομάδα αυτή είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Θα την χαρακτήριζα… αυτοκρατορική με μεταφυσικές τάσεις. Τούτο διότι υπάρχει μία ιδιαίτερη εύνοια, αλλά μην ξεχνάτε πως ΚΑΙ ο Δαυίδ είχε την εύνοια του Θεού, την πέτρα όμως, την οποίαν πέταξε στον Γολιάθ την μάζεψε ο ίδιος!  

Σημειώνω και πάλι πως οι προβλέψεις δίνονται σε δύο φάσεις. Αρχικά εκτιμώνται οι συνολικές τάσεις του περιβάλλοντος και κατόπιν τι πρέπει να κάνετε ώστε να τις ανατρέψετε, εάν είναι αρνητικές ή τι να προσέξετε και να αποφύγετε εάν είναι θετικές. Πολύ σύντομα, περιεκτικά και απλά!

Γενική εκτίμηση εβδομάδας: αρπάξτε την πέτρα (όπως ο Δαυίδ) και μην διστάσετε ή φοβηθείτε!

Κυριακή, 10 Οκτ. 2021

Πρέπει να εκτιμήσετε ιδιαίτερα ανθρώπους με τεράστιες γνώσεις και να ασχοληθείτε με θέματα μορφωτικού επιπέδου. Υπάρχει μία μεγάλη ευκαιρία εδώ και μην την αγνοήσετε.

Ο εχθρός της ημέρας είναι η έλλειψη κατανόησης, ο εγωισμός και η ρηχότητα. Ό,τι σας δοθεί από άνθρωπο με γνώση μην την απορρίψετε.  

Δευτέρα, 11 Οκτ. 2021

Αυτή η ημέρα κυριαρχείται από το… γυναικείο φύλο. Δυναμικές και ισχυρές ορίζουν πολλές αποφάσεις, οι οποίες σας επηρεάζουν. Και αναφέρομαι σε γυναίκες, οι οποίες λόγω της θέσεως τους ή της ιδιότητας τους μπορούν να σας ασκήσουν επιρροή.

Η εκτίμησή μου: ΜΗΝ εναντιωθείτε. Ακούστε!  

Τρίτη, 12 Οκτ. 2021

Επικίνδυνη ημέρα με ανησυχίες και πιθανές απώλειες, κυρίως υλικές. Αλλά παραμονεύει ο διάβολος μέσα της και αυτό είναι το πλεονέκτημά της. Η διαίσθηση κυριαρχεί και ο εχθρός είναι η μη κατανόηση των στόχων των άλλων, οι οποίοι δεν σημαίνει όμως πως είναι εναντίον σας.

Χρησιμοποιείστε την υποσυνείδητη αντίληψή σας.

Τετάρτη, 13 Οκτ. 2021

Ημέρα εξαιρετικά ευνοϊκή για οικονομικές και επιχειρηματικές δραστηριότητες. Επειδή όμως αυτό δημιουργεί μία έξαψη τα ρίσκα μπορεί να είναι περισσότερα από τα πιθανά οφέλη. Κατά τη γνώμη μου μην φοβηθείτε να προχωρήσετε σε συναλλαγές με υλικό αντικείμενο, αλλά η τόλμη σας να σταματήσει εκεί όπου αρχίζει να μετατρέπεται σε τυχερό παιγνίδι.

Πέμπτη, 14 Οκτ. 2021

Ημέρα όπου η ταχύτητα στις κινήσεις/αποφάσεις σας είναι καίριας σημασίας. Αδυναμία ή κυριαρχία μικροπρεπών σκέψεων και συναισθημάτων θα καταστρέψει το πιθανό όφελος της άμεσης απόφασης.  

Παρασκευή, 15 Οκτ. 2021

Ημέρα επίτευξης επιτευγμάτων και τελειότητας. Αυτό χωρίς αμφιβολία. Ελλοχεύει ξεκάθαρα η στασιμότητα και αδράνεια να καταστρέψει τα προηγούμενα. Κινηθείτε λοιπόν!

Σάββατο, 16 Οκτ. 2021

Δεν μου αρέσει. Μεγάλος κίνδυνος σε συναισθηματικά θέματα, διαφωνίες, αντιξοότητες και προβλήματα. Μείνετε ήρεμοι. Είναι Σάββατο και όλες οι δυνάμεις του θα λειτουργήσουν θετικά εάν ΔΕΝ ενδώσετε στα προηγούμενα.  

Ο Προφήτης Teucris