Προφητείες, ώστε να διαμορφώνετε ΕΣΕΙΣ την ζωή σας και όχι αυτή εσάς!

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

Δύο Ενδιαφέρουσες Ημερομηνίες του Σεπ-Οκτ 2021

Tο επόμενο διάστημα δύο ημερομηνίες είναι κατά τη γνώμη μου ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες: 

Η Δύσκολη 02 Οκτωβρίου (2021)

Αυτή είναι μία ημέρα, όπου εάν επικρατήσει μία λάθος εκτίμηση στις σκέψεις ή τις πράξεις σας θα ακολουθήσει μία αυτοματοποιημένη διαδικασία συνεχόμενων ατυχών γεγονότων ανεξαρτήτων όμως από τη δική σας ευθύνη. ΔΕΝ το προκαλείτε εσείς, αλλά άπαξ και αρχίσει δεν είναι σίγουρο το σημείο τερματισμού. Πρέπει να ανακοπεί η πορεία της... Όταν το ένα αρνητικό προκαλεί το επόμενο, κανένας πανικός, καμία ανησυχία παρά μόνον διακοπή. Προσοχή λοιπόν!

Η Ευνοϊκή 19 Σεπτεμβρίου (2021)

Η ημέρα αυτή είναι πολύ ευνοϊκή, σε οτιδήποτε όμως έχετε εργαστεί στο παρελθόν. Είναι ημέρα αποτελέσματος και συμβαδίζει με την προηγούμενη πορεία σας, ειδικά των τελευταίων μηνών.

Σημείωση

Όσοι με παρακολουθείτε πρέπει να γνωρίζετε το εξής. Τα σπουδαία πολλές φορές είναι πολύ καλά κρυμμένα ή μεταμφιεσμένα. Και το φαινομενικά ασήμαντο ίσως είναι το σπουδαιότερο. Δεν είναι, ας υποθέσουμε, μία ημέρα κατά την οποίαν κερδίσατε το λαχείο ή είχατε μία απώλεια. Είναι η ημέρα, όπου κάτι αδιόρατο, εάν αξιοποιηθεί κατάλληλα θα δημιουργήσει μία πολύ ευνοϊκή συνθήκη ή αντιστρόφως θα ανακόψει μία αρνητική. 

Μάθετε να αναγνωρίζετε τα σημάδια και σύντομα θα ανακαλύψετε πως δεν είναι καθόλου ασαφείς οι προφητείες. Το ακριβώς αντίθετο!