Προφητείες, ώστε να διαμορφώνετε ΕΣΕΙΣ την ζωή σας και όχι αυτή εσάς!

Σάββατο 21 Αυγούστου 2021

Πώς Γίνεσαι Προφήτης;

Είναι πάρα πολύ απλό και οι οδηγίες χρήσεως υπάρχουν στα… manual της εποχής και είναι μάλιστα και πολύ σαφείς! Συγκεκριμένα παρατίθενται στην Ποιητική Έντα, μια συλλογή αρχαίων Σκανδιναβικών ποιημάτων από το Ισλανδικό μεσαιωνικό χειρόγραφο Codex Regius. Αναφέρεται χαρακτηριστικά εκεί πως ο  Όντιν, ο ανώτατος θεός στη Σκανδιναβική και Τευτονική Θρησκεία και μυθολογία προκειμένου να αποκτήσει το χάρισμα της προφητείας παρέμεινε σκόπιμα ανάποδα κρεμασμένος (όχι τιμωρούμενος) εννέα ημέρες και εννέα νύχτες από το Δένδρο της Ζωής!

Ο μύθος αυτός είναι πολύ σπουδαίος και ξεκάθαρος. Κανένας δεν μπορεί να ξυπνήσει ένα πρωινό και να αποφασίσει να γίνει μάντης ή προφήτης. Δεν το επιλέγεις… επιλέγεσαι. Αλλά αυτό είναι το πρώτο βήμα και από μόνο του δεν αρκεί.

Πρέπει να αποκτήσεις μία αντίστροφη εικόνα του Κόσμου και να τον παρατηρείς ανάποδα και όχι κανονικά. Και αυτό μαθαίνεται, εάν κρεμαστείς ανάποδα σε ένα δένδρο για εννέα ημέρες και εννέα νύχτες.

Πού είναι το πρόβλημα;

Ότι δεν γνωρίζεις πού να εύρεις το Δένδρο της Ζωής! Τεχνικά λοιπόν κατέχεις όλες τις οδηγίες, αλλά σου λείπει το κυριότερο.

Σου λείπει; Χμ… Όχι κατ΄ ανάγκην.

Το Δένδρο της Ζωής μπορεί να μην το γνωρίζεις, αλλά σχετίζεται με το ΔΙΚΟ ΣΟΥ δένδρο. Και σίγουρα δεν είναι αυτό της τρελής χαράς. Το ακριβώς αντίθετο.

Δεν χρειάζεται να γράψω κάτι περισσότερο… κατανοείτε.