Προφητείες, ώστε να διαμορφώνετε ΕΣΕΙΣ την ζωή σας και όχι αυτή εσάς!

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

23 Μέτρα Πετρελαίου και Άλλα Τόσα Θαύματος

Σαν σήμερα 26 Αυγούστου του 1859, οι απογοητευμένοι μέτοχοι της εταιρείας Ροκ Όιλ με ονομαστικό κεφάλαιο 500,000 δολαρίων για την αναζήτηση πετρελαίου στην περιοχή του Τίτουσβιλλ των 275 κατοίκων της Πεννσυλβανίας  έστειλαν στον Συνταγματάρχη Ντραίηκ (μόνο  τη στολή… σιδηροδρομικού είχε φορέσει στη ζωή του) το τελικό τηλεγράφημα:

Τέλος! Από τον Δεκέμβριο του 1857 στην νοικιασμένη από έναν μυλωνά έκταση των 50 εκταρίων (500 στρεμμάτων) δεν είχε βρεθεί σταγόνα πετρέλαιο. Έπρεπε να πουλήσει όλο τον εξοπλισμό και να σταματήσει τις έρευνες και μετά να κλάψουν τις 500 χιλιάδες.

Ο Ντραίηκ, ο οποίος είχε συνεισφέρει κεφάλαιο μόλις… 200 δολαρίων ζήτησε διορία 5 ημερών, έως τις 31 Αυγούστου και δοκίμασε την τελευταία γεώτρηση σαν σήμερα το βραδάκι… Την άλλη ημέρα το πρωί το πετρέλαιο έτρεχε από την κορυφή του γεωτρύπανου.

Η τύχη το άκουσε;

Λοιπόν! Πουθενά σε ολόκληρο τον κόσμο και ποτέ δεν βρέθηκε ποτέ πετρέλαιο σε βάθος μόλις 23 μέτρων και σε ένα τόσο εντοπισμένο σημείο. Λίγα μέτρα παραδίπλα, λίγο πιο βαθιά ποτέ η πρωτόγονη μηχανή άντλησης δεν θα έπεφτε σε μια σχισμή από την οποίαν αναβλήθηκε το πρώτο πετρέλαιο για επενδυτική χρήση.

23 μέτρα… Τόσα απέχεις από το θαύμα, αλλά πρέπει να το φτάσεις μέχρι το τέλος!

Και η προφητεία:

Και κατά την προφητική μου διαίσθηση, ό,τι σας έχει απογοητεύσει έως τώρα, απόψε έχετε μία μοναδική ευκαιρία να το ανατρέψετε. Το βράδυ δεν τελείωσε…