Προφητείες, ώστε να διαμορφώνετε ΕΣΕΙΣ την ζωή σας και όχι αυτή εσάς!

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

Προβλέψεις Εβδομάδας 17 - 23 Οκτωβρίου 2021

Αυτή η εβδομάδα είναι όπως μία καραμέλα με πανέμορφο περιτύλιγμα. Τη βλέπεις και επιθυμείς να την ξεδιπλώσεις και να απολαύσεις το περιεχόμενό της. Μόνο πως αυτό είναι πολύ πικρό. Αφού την έχεις λιώσει στο στόμα σου (και μάλλον και η ίδια σε έχει λιώσει) το καλύτερο στο επιφυλάσσει με τη δύση του Σαββάτου 23 Οκτωβρίου 2021. Οπλιστείτε λοιπόν με καρτερία και υπομονή και κρατείστε γερά το περιτύλιγμα έως τη λήξη της.

Και η πίκρα εμπεριέχει -μην το ξεχνάτε- τεράστια σοφία. Μην πετάξετε τίποτα από τα αρνητικά της. Σκεφτείτε όμως πολύ προσεκτικά τι σας διδάσκουν ούτε να φοβηθείτε τον πόλεμο.

Σημειώνω και πάλι πως οι προβλέψεις δίνονται σε δύο φάσεις. Αρχικά εκτιμώνται οι συνολικές τάσεις του περιβάλλοντος και κατόπιν τι πρέπει να κάνετε ώστε να τις ανατρέψετε, εάν είναι αρνητικές ή τι να προσέξετε και να αποφύγετε εάν είναι θετικές. Πολύ σύντομα, περιεκτικά και απλά!

Γενική εκτίμηση εβδομάδας: μάθετε από την πίκρα της και στο τέλος της θα είστε πολύ κερδισμένοι, (με μία προϋπόθεση όμως, την οποία θα διαβάσετε στο τέλος).

Κυριακή, 17 Οκτ. 2021

Μία πολύ ισχυρή παρουσία θηλυκού γένους (και εννοώ ακόμα και τις λέξεις και όχι κατ΄ ανάγκην πρόσωπα) μπορεί να σας καθοδηγήσει. Και όχι μόνον να σας καθοδηγήσει, αλλά να σας ενθαρρύνει για να προχωρήσετε. Τονίζω πως η έννοια “θηλυκού” γένους αφορά πρόσωπα, καταστάσεις, μελλοντικά πλάνα, οτιδήποτε έχει τίτλο “θηλυκό”.

Αφού είναι το μόνο καλό, το οποίο μάλλον θα δείτε την εβδομάδα μέχρι το τέλος της, μην διστάσετε, μην αδρανήσετε. Επίσης μην δώσετε βάση σε μη τεκμηριωμένα σχόλια.

Δευτέρα, 18 Οκτ. 2021

Εξαιρετικά αρνητική ημέρα, από οικονομικής – επαγγελματικής απόψεως. Κίνδυνος – θάνατος οικονομικών απωλειών. Η συμβουλή μου. ΜΗΝ κάνετε τίποτα σχετικό με αυτά τα θέματα. Πιείτε το καφεδάκι σας και αξιολογείστε το πώς θα κινηθείτε στη συνέχεια.

Επίσης μεγάλη προσοχή σε μεγάλης ισχύος ή θέσης συμβούλους. Ενδεχόμενος δόλος συνδυασμένος με αναξιοπιστία ή φαυλότητα.

Τρίτη, 19 Οκτ. 2021

Δεν… τη βλέπω την ημέρα αυτή. Η κορυφή της πίκρας. Ωστόσο προοιωνίζεται τόσο αρνητική, ώστε να σας οδηγήσει σε εξαναγκαστικές κινήσεις. Και αυτό είναι το φάρμακό της: μην μείνετε αδρανείς. Αντιδράστε!

Τετάρτη, 20 Οκτ. 2021

Άλλη μία ημέρα… μπουμπούκι. Ό,τι αφορά οικονομικά ζητήματα, συνεργασίες και επιχειρηματικές δομές ΔΕΝ… Από συνέπειες απλήρωτων δανείων έως… οτιδήποτε. Και το χειρότερο θα αναδυθούν και νέες δυσκολίες.

Η άποψή μου; Μη σκοτίζεστε και πολύ. Ό,τι λύνεται με αριθμούς ΔΕΝ είναι πρόβλημα, αλλά προσέξτε τις ανθρώπινες σχέσεις.

Πέμπτη, 21 Οκτ. 2021

Η νοσταλγία και η λαχτάρα για άλλες ανέμελες εποχές θα κυριαρχεί. Αφού τίποτα δε δείχνει να πηγαίνει καλά θα σκεφτείτε πού και πώς έμπλεξα. Μην ανησυχείτε! Ελλοχεύουν και ο φθόνος, οι διαφωνίες και οι παρενοχλήσεις!

Παρασκευή, 22 Οκτ. 2021

Κορύφωση όλων των προηγούμενων αρνητικών ημερών και τούτο, αφού πλησιάζει το τέλος της εβδομάδας η επιβάρυνση είναι πολλή μεγάλη. Φυσικά οι διαφωνίες προκύπτουν αβίαστα και όλα τα προηγούμενα… συμφραζόμενα.

Η συμβουλή μου (ισχύει προφανώς και για εμένα): απολαύστε τα όλα. Τι να κάνουμε τώρα; Αυτή η εβδομάδα δοκιμάζει τις αντοχές μας. Δείτε τα και με χιούμορ. Τόσο χάλια είναι και αυτό μία εμπειρία!

Το καλύτερο όμως σας το φύλαξα για το τέλος. Μάλλον όχι εγώ οι προβλέψεις, τις οποίες δεν ελέγχω, απλά ερμηνεύω.

Σάββατο, 23 Οκτ. 2021

Εάν μετά από όλα τα προηγούμενα μείνετε… κότες τότε η εβδομάδα σας κέρδισε και δεν σας βλέπω καλά. Τώρα δοκιμάζεται η γενναιότητά σας, οι ικανότητές σας και η αγωνιστική σας διάθεση. Ανασυνταχθείτε και αντεπιτεθείτε (και προετοιμάστε το πλάνο σας). Δεν γνωρίζω πως θα εξελιχθεί η μεθεπόμενη εβδομάδα, αλλά εάν σας εύρει με πανοπλία και μαχητική διάθεση θα έχετε ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ πάρα πολλά οφέλη. Είναι ημέρα νίκης αυτή ΜΟΝΟ όμως εάν αποφασίσετε να αποδεχτείτε την πολεμική πρόκληση!

Ακούστε με και θα δείτε πώς τελικά ολόκληρη η πίκρα της θα αντιστραφεί σε ανάλογο μέγεθος επιτυχιών, εάν ΔΕΝ ενδώσετε ή καταπέσετε! Και κάτι ακόμα: ο πόλεμος ΔΕΝ θα πρέπει να αποφευχθεί. Μην τον φοβηθείτε!  

Ο Προφήτης Teucris

Σημείωση: οι προφητείες δεν είναι να σας μαυρίζουν την ψυχή, είναι να σας προετοιμάζουν - προειδοποιούν. Όταν υπάρχει πρόγνωση για καταιγίδα θα φορέσεις μπότες, αδιάβροχο, θα πάρεις και ομπρέλα και θα αποφύγεις τα επικίνδυνα σημεία. Εάν περιμένεις ηλιόλουστες ημέρες και συμβούν καταιγίδες τότε…