Προφητείες, ώστε να διαμορφώνετε ΕΣΕΙΣ την ζωή σας και όχι αυτή εσάς!

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021

Συσχετισμοί 1987–2005-2021

Οι εκτιμήσεις μου είναι πως περίπου μέχρι τα μέσα του Οκτωβρίου, αλλά ακόμα δεν μπορώ να προσδιορίσω ακριβώς και εάν θα συνεχιστεί αυτό, υπάρχει ένας συσχετισμός μεταξύ των ετών 1987 -2005 και 2021. Εννοείται πως αυτό αφορά όσες και όσους… υπήρχαν τις περιόδους αυτές τουλάχιστον ως έφηβοι και με αντίληψη των καταστάσεων. Το 1987 είναι πολύ ασαφές και φαίνεται και ελαφρώς… επικίνδυνο αλλά από αυτοματοποιημένη αντίδραση και όχι επί τούτου. Το 2005 σηματοδοτεί αρχή ενός κύκλου, ο οποίος φαίνεται να ολοκληρώνεται το 2021.

Ειδικά στο 2005 δίνω πολύ μεγάλη σημασία, διότι οι προβλέψεις μου δείχνουν έναν κύκλο, ο οποίος ολοκληρώνεται. Άρα αυτό σημαίνει πως είναι πολύ κατάλληλος ο χρόνος για την έναρξη ενός άλλου.

Ξέρετε, όταν συζητάμε για κύκλους  δεν εννοούμε κάτι το μεταφυσικό. Αναφερόμαστε σε ευνοϊκές περιόδους για κάτι, το οποίο έως τότε ήταν απλά ένας… τοίχος. Σα να μην μπορείς να κάνεις κάτι και να σπας το κεφάλι σου στο εμπόδιο, όσο και να προσπαθείς. Και ξαφνικά για κάποια στιγμή αυτό το εμπόδιο χαλαρώνει και το προσπερνάς. Δεν σημαίνει πως θα το καταφέρεις, διότι πάντοτε υπερισχύει η δική σου ελεύθερη βούληση. Εξ΄ άλλου όπως πλειστάκις γράφω:

“Όλα προβλέπονται, αλλά έχει δοθεί και η ελεύθερη βούληση”.

Διότι και τις δυνάμεις πρέπει να διαθέτεις αλλά και τη βούληση να το πράξεις τη δεδομένη στιγμή.

Συνεπώς έως τότε διακρίνω χαλάρωση των εμποδίων και έναρξη νέου κύκλου. Όσο για το 1987 και πάλι θα αναφέρω, ότι το βλέπω σκοτεινό και οι συσχετισμοί του με το 2021 κάπως αδιόρατοι.

Δεν μπορώ να εξηγήσω τα προηγούμενα, ούτε έχουν κάποια συγκεκριμένη λογική ή εξήγηση. Όπως τα ένοιωσα σας τα μεταφέρω.