Προφητείες, ώστε να διαμορφώνετε ΕΣΕΙΣ την ζωή σας και όχι αυτή εσάς!

Ο Προφήτης Teucris

 Ορισμός του Προφήτη

“Προφήτης δεν είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος προλέγει το μέλλον· είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος λέγει την αλήθεια.”
-Ραβίνος Χάρολντ Σ Κούσνερ
———————————-
Definition of Prophet
“A prophet is not a man who tells the future; he is a man who tells the truth.”
-Rabbi Harold S Kushner

Προσωπικές Αναγνώσεις Teucris

Όλα ξεκίνησαν τυχαία. Από πολύ μικρός εξηγούσα τα όνειρα των άλλων (όχι τόσο τα δικά μου).  Η μαντική ήταν το πολύ-αγαπημένο μου θέμα. Δεν αντιλέγω, ποτέ μου δεν το σκέφτηκα περισσότερο , απ΄ ότι σε φιλικό επίπεδο. Κατόπιν με την ιστοσελίδα μου (Teucris.net) άρχισα να… προφητεύω. Δηλαδή για την ακρίβεια να προβλέπω. Ίσως εδώ δεν επρόκειτο για μεταφυσικού τύπου προβλέψεις, αλλά πολύ σωστές εκτιμήσεις. Κυρίως σε πολιτικά ζητήματα. Επειδή όμως αυτά καταγράφονταν (διότι πάντα πίστευα στα “Verba volant, scripta manent” (τα λόγια πετούν, τα γραπτά μένουν) αυτό αποδείχθηκε σημαντικό για την αξιοπιστία των προβλέψεων και δημιούργησε ένα “κοινό” αναγνωστών μου. Αυτό όπως δείχνουν τα στατιστικά ωστόσο δεν είναι τόσο μικρό σε μέγεθος… Σχεδόν 100 χιλιάδες αναγνώστες μηνιαίως και 155 χιλιάδες εμφανίσεις.

Μετά από 30 έτη στο χώρο των κατασκευών και του πολιτικού μηχανικού διαπίστωσα πως πολύ περισσότεροι ζητούσαν τη γνώμη μου για διάφορα θέματα… μαντικής παρά για τεχνικά ζητήματα. Και κάπου το 2019 μία σειρά τυχαίων γεγονότων με οδήγησε να πιάσω στα χέρια μου μια τράπουλα ταρώ. Για την ακρίβεια έγραφα ένα σενάριο σχετικά με την αλλαγή της τύχης (πολυαγαπημένο μου θέμα) και συνέπεσε να παρακολουθήσω και μία σχετική κινηματογραφική ταινία και την παρήγγειλα.

Τότε, ο πειρασμός ήταν πολύ, μα πολύ μεγάλος! Η αλήθεια είναι πως δεν το πίστευα. Μα όμως οι προβλέψεις άρχισαν να… πραγματοποιούνται. Δοκίμασα και σε άλλους και τα αποτελέσματα ανάλογα. Αρκετοί φίλες και φίλοι μου πλέον δεν αποφασίζουν ή επιθυμούν να μάθουν εάν προηγουμένως δεν με ερωτήσουν. Δεν θα έλεγα πως αυτό είναι το σωστό. Μπορεί κάποιες κάρτες να σου υποδείξουν τι θα κάνεις και ίσως και τον τρόπο;

Το εκπληκτικό στην όλη υπόθεση είναι πως αυτά τα άψυχα (;) χαρτιά έχουν μία δυναμική μέσα τους. Διαλύουν την… αιτιότητα. Ο τυχηματικός τρόπος εμφάνισης τους είναι μοναδικός. Και τελικά μπορεί να αποκαλύψει πολύ περισσότερα από μία λογική ανάλυση.

Ας είναι…

Παρακολούθησα και μαθήματα, από εγνωσμένης αξίας “μελλοντολόγους”, αλλά δε μου πρόσφεραν και πολλά. Με εξέπληξε μάλιστα το γεγονός πως αρνούνταν πολλοί να δεχθούν την διαφορετική ερμηνεία μίας κάρτας, όταν αυτή εμφανίζεται αντίστροφα (ανάποδα). Γιατί; Εάν δεν ήταν τότε δεν θα υπήρχε διαφοροποίηση. Και κυρίως αυτό ΔΕΝ μαθαίνεται. Ή το ΄χεις ή δεν το ΄χεις.

Όπως και να έχει το ζήτημα από την απλή ανάγνωση μετακινήθηκα σε κάτι πολύ περισσότερο. Και τελικά είδα πως υπάρχει και αναγνώριση. Μπορεί να είναι λάθος, μπορεί να είναι ψευδαίσθηση, ωστόσο αυτό είναι.

Όλα τα προηγούμενα με οδήγησαν στη δημιουργία ενός blog με αντικείμενο τη συγκεκριμένη τέχνη. 

Διαβάστε και τα παρακάτω: