Προφητείες, ώστε να διαμορφώνετε ΕΣΕΙΣ την ζωή σας και όχι αυτή εσάς!

Κυριακή 22 Αυγούστου 2021

Πρέπει να Επαληθεύονται οι Προφητείες;

Η απάντηση όσο και εάν αυτό ακούγεται ή φαίνεται παράξενο είναι… Όχι! Οι προφητείες ΔΕΝ πρέπει να επαληθεύονται. Οι προφητείες πρέπει να καταρρίπτονται και να ανατρέπονται. Καμία πρόβλεψη δεν έχει νόημα εάν δεν σε ωθεί προς μία καλύτερη ζωή, προς μία ευτυχέστερη κατάσταση, προς μία επίλυση των προβλημάτων σου. Είναι όπως περίπου και οι συμβουλές. Οποιαδήποτε συμβουλή σε υποβιβάζει ή σε υποτιμά ΔΕΝ είναι συμβουλή. Είναι κάτι άλλο.

Προφητείες ή συμβουλές οφείλουν να σε ωθούν προς ένα καλύτερο παρόν, ένα λαμπρότερο και ευτυχέστερο μέλλον, προς επίλυση χρονιζόντων θεμάτων, προς μία ανώτερη ζωή. Προειδοποιήσεις με την έννοια της ανάπτυξης της οξυδέρκειάς σου και της υπόδειξης καλύτερων δρόμων ναι είναι, αλλά όχι δοκιμασίες του προφήτη. ΔΕΝ έχει νόημα να αξιολογήσεις έναν προφήτη. Δεν είναι αυτό δική σου υπόθεση.

Δική σου υπόθεση είναι να αποφασίσεις εσύ (διότι ΕΣΥ διαθέτεις την ελεύθερη βούληση και κανένας άλλος) προκειμένου να βελτιώσεις τη ζωή σου, να ανατρέψεις την προφητεία και να προχωρήσεις.

Εάν δεν το κατανοήσεις αυτό, τότε δεν σου χρειάζεται καμία προφητεία. Είσαι έρμαιο των συνθηκών και απλά ακολουθείς….