Προφητείες, ώστε να διαμορφώνετε ΕΣΕΙΣ την ζωή σας και όχι αυτή εσάς!

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

Ατυχιόμετρο και Προφητεία

Υπάρχουν πολλών ειδών –όμετρα: επιταχυνσιόμετρα, επιμηκυνσιόμετρα και πολλάακόμα –όμετρα. Όλα έχουν σκοπό να μετρήσουν κάποια παράμετρο. Ένα από τα κρίσιμα χαρακτηριστικά των φίλων της οδήγησης είναι η επιτάχυνση (και των περισσότερο συνειδητοποιημένων, η επιβράδυνση και το κράτημα στις στροφές). Αλλά θα περιοριστώ στο πρώτο. Πόσο γρήγορα ένα αυτοκίνητο επιταχύνει από τη στάση στα 100 χιλιόμετρα ή πόσο γρήγορα και με τι ταχύτητα φθάνει τα 400 μ. Είναι μερικές από τις μετρήσεις…

Για τον άνθρωπο υπάρχει ένα άλλο όργανο, το οποίο είναι κάπως απροσδιόριστο, αλλά τα αποτελέσματά του ορατά. Ονομάζεται ατυχιόμετρο. Προσέξτε! Στο παρελθόν έχω αναφερθεί στο δυστυχιόμετρο, το οποίο είναι διαφορετικό από το ατυχιόμετρο. Άλλο ατυχία, άλλο δυστυχία.

Στα αυτοκίνητα αναφερόμαστε στο πόσο γρήγορα είναι όσον αφορά την επιτάχυνση, δηλαδή σε πόσα δευτερόλεπτα επιτυγχάνει την ταχύτητα των 100 χιλιομέτρων την ώρα από στάση. Στο ανθρώπινο ατυχιόμετρο αναφερόμαστε σε χρονική διάρκεια ζωής, πόσες ατυχίες μπορεί να υπάρξουν.

Το ατυχιόμετρο λοιπόν ΚΑΙ αυτό βαθμονομείται από 0-100, αλλά εδώ δεν αναφερόμαστε σε χιλιόμετρα ανά ώρα, αλλά σε ατυχίες ανά ζωή, ούτε και στη διάρκειά της. Εάν εξαιρέσουμε αυτοκίνητα, τα οποία δεν μπορούν να επιτύχουν τελική ταχύτητα των 100 χλμ/ώρα, όλα τα υπόλοιπα θα τη φτάσουν αλλά σε κάποιο διαφορετικό χρόνο. Τα υπερ-αυτοκίνητα σε λιγότερο από 2-3 δευτερόλεπτα, τα γρήγορα συνήθως κάτω από 10 δευτερόλεπτα και κάποια άλλα σε 20 δευτερόλεπτα. Τέλος πάντων όμως ακόμα και σε 40 δευτερόλεπτα, εάν η τελική τους ταχύτητα υπερβαίνει τα 100 θα τη φτάσουν.

Στον άνθρωπο το ατυχιόμετρο, εάν δεν επέμβει ο θάνατος το 0-100 είναι δεδομένο, ανεξαρτήτως χρόνου επίτευξης.

Ο συλλογισμός τώρα: εάν είναι δεδομένο πως θα μπορέσει κάποιος να φτάσει τα 100 (όχι χιλιόμετρα όμως, αλλά γεγονότα της ζωής του), όσο περισσότερο αργεί να συμβεί ένα καλό τόσο πιο σίγουρο είναι. Διότι οπωσδήποτε θα υπάρχει μία καλή τύχη από 0-100, απλώς δεν είναι γνωστό πότε θα συμβεί. Όσο περνά ο χρόνος της ζωής και συσσωρεύονται ατυχίες, τόσο πιο πιθανό είναι να προκύψει τύχη. Αυτό δηλώνει το ατυχιόμετρο. Κάποιοι άνθρωποι είναι όπως οι Ferrari… Πολύ γρήγορα επιτυγχάνουν τα 0-100, εννοώ πως η τύχη τους μπορεί να εμφανιστεί πολύ νωρίς. Κάποιοι άλλοι όμως είναι όπως τα… Trabant! Αιώνες μέχρι να επιτύχουν την τύχη των 100! Το συγκεκριμένο μάλιστα αφού το μνημονεύω κατόρθωνε να φτάσει τα 100 χιλιόμετρα την ώρα σε 22 δευτερόλεπτα, με τελική τα 125! Τα έφτανε όμως!

Το ίδιο είναι και με το ατυχιόμετρο της ζωής. Εάν μέχρι το 90 δεν σου έχει συμβεί κάτι καλό, τότε οι πιθανότητες αυξάνονται αλματωδώς να προκύψει από 91 έως 100 (και υπενθυμίζω μην το συγχέετε με τη διάρκεια της ζωής).

Μόλις σας αποκάλυψα έναν κανόνα του χρηματιστηρίου, αλλά άλλο ζωή και άλλο μετοχές! Ουδεμίαν ευθύνη φέρω!

Και η προφητεία:

Όταν όμως σε μία κοινωνία το ατυχιόμετρα χτυπά κόκκινο για πολλούς, όπως λίγο-πολύ συμβαίνει στην Ελληνική σήμερα, τότε η πιθανότητα καλής τύχης αυξάνεται ραγδαία. Οποιοδήποτε γεγονός λοιπόν συμβεί στη συνέχεια να γνωρίζετε πως είναι μήνυμα τύχης και ως τούτο πρέπει να εκληφθεί.