Προφητείες, ώστε να διαμορφώνετε ΕΣΕΙΣ την ζωή σας και όχι αυτή εσάς!

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021

Κουβαλώντας Δέκα Ραβδιά

Υπάρχει μία κατηγορία ανθρώπων, η οποία προκαλεί κατά κάποιον τρόπο απορία. Κουβαλούν δέκα ραβδιά! Πού είναι το πρόβλημα; Πως αυτά τα ραβδιά δεν είναι ελαφριά και πως πάρα πολλές φορές δεν υπάρχει κανένας λόγος να κουβαλούν και τα δέκα μαζί. Τότε γιατί το κάνουν;

Στην πραγματικότητα υπάρχει μέσα τους μία κρυφή απόλαυση για οτιδήποτε εμπεριέχει συναγωνισμό! Τους αρέσει να συναγωνίζονται τη ζωή, τον εαυτόν τους, τις καταστάσεις, τους στόχους τους και όλα αυτά με μεγάλη υπευθυνότητα. Το βάρος όμως είναι βάρος και τους αναγκάζει να σκύβουν. Το να σκύβεις από νοοτροπία ίσως να αποτελεί μία ένδειξη δουλοπρέπειας. Το να σκύβεις όμως από το βάρος των δέκα ραβδιών, τα οποία ΕΣΥ επέλεξες να κουβαλάς είναι κάτι διαφορετικό. Και πολύ συχνά μπορεί να μην έχουν επιλέξει και τα δέκα, αλλά η ζωή δεν τους ερωτά.

Πώς βλέπουν τον κόσμο γύρω τους; Στα μάτια τους γνωρίζουν πως οι κορδωτοί και αγέρωχοι με το ένα ραβδί ΔΕΝ έχουν δείξει τι μπορούν να καταφέρουν εάν τυχόν τους ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ τα τρία, τα πέντε ή ακόμα χειρότερα τα δέκα.

Και κάτι ακόμα… Τα ραβδιά δεν είναι μόνο φορτία είναι και όπλα.

Τώρα μετρήστε εσείς πόσα κουβαλάτε και σκεφτείτε κάποιαν ή κάποιον σκυφτό δίπλα σας πόσα κουβαλάει…