Προφητείες, ώστε να διαμορφώνετε ΕΣΕΙΣ την ζωή σας και όχι αυτή εσάς!

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

Teucris Voodoo (Βουντού) for Good ONLY

(Βουντού ΜΟΝΟ για Καλό)

Ελπίζω να μην εκπλήσσεστε από τον τίτλο ούτε και από το θέμα. Χρησιμοποιώ τον όρο “βουντού” κάπως καταχρηστικά, διότι είναι γνωστός και όχι πως… ασκώ αυτή την “τέχνη”! Την ονομάζω “τέχνη” και όχι κάτι διαφορετικό, διότι οι σκηνοθέτες στο Χόλλυγουντ την ανέπτυξαν μάλλον πολύ περισσότερο απ΄ όσο ισχύει στην πραγματικότητα.

Διαβάστε παρακαλώ και ένα σχετικό άρθρο μου, όπου περιγράφω τι είναι βουντού:

“Πώς με Βουντού Υποδουλώνεις ένα Κράτος”

Βουντού πάντως ΔΕΝ είναι οι κούκλες με τις καρφίτσες και την επίκληση Αφρικανικών θεοτήτων για την πρόκληση κακού. Είναι ένα θρησκευτικό σύστημα δοξασιών, το οποίο όπως θα διαβάσετε στο προηγούμενο άρθρο μπορεί να σε οδηγήσει σε μία πλήρη απαξίωση της ζωής και την απόλυτη μιζέρια.

Αλλά για τις ανάγκες της συζήτησής μας θα θεωρήσουμε πως όντως είναι οι κούκλες με τις καρφίτσες και πως όντως μπορούμε να ασκήσουμε βουντού. Τι πιθανότητες επιτυχίας έχουμε;

Λοιπόν!

Εάν είμαστε τόσο σίγουροι (δεν θα έπρεπε ποτέ να είμαστε) πως όντως οι… καρφίτσες θα τρυπήσουν τον “εχθρό” μας, τότε ίσως είμαστε αποτελεσματικοί. Υποθετικά το γράφω. Επειδή όμως το Σύμπαν έχει το δικό του αλφάβητο και τη δική του γλώσσα ενδέχεται η διαδρομή του βουντού να ΜΗΝ είναι η προσδοκώμενη ή αυτή την οποίαν επιθυμούμε. Και αντί να ακολουθήσει τη διαδρομή, την οποίαν νομίζουμε ακολουθήσει κάποια άλλη και… επιστρέψει στο κεφάλι μας! Και αυτό, εάν θέλετε τη γνώμη μου είναι το πιθανότερο! Και δεν θα επιστρέψει μεταλλαγμένη αλλά ενισχυμένη! Ούτε για αστείο λοιπόν δεν το δοκιμάζουμε!

Σκεφτείτε όμως τώρα κάπως αντίστροφα. Στέλνουμε σε ένα πολύ κακό άνθρωπο ανεστραμμένο βουντού, δηλαδή τις καλύτερες δυνάμεις μας! Ακούγεται παράξενο; Δεν θα ΄πρεπε! Το κακό μόνο με το καλό μπορείς να το καταπολεμήσεις και να το εξοντώσεις. Και είτε το έχετε συνειδητοποιήσει είτε όχι το ΚΑΛΟ επικρατεί, άλλωστε τώρα θα κυκλοφορούσαμε με πολυβόλα στα χέρια μας και θα σκοτώναμε ο ένας τον άλλον. Αλλά δεν γίνεται αυτό. Το κακό προσπαθεί με νύχια και με δόντια να επικρατήσει, αλλά είναι εγγενώς loser (χαμένος). Και στην περίπτωσή τους ΔΕΝ παίρνει τίποτα!

Στέλνοντας το καλύτερο βουντού στον χειρότερο άνθρωπο προκαλούμε μία ανατροπή, μία έκπληξη στο Σύμπαν. Και στον ίδιο τον άνθρωπο, ο οποίος δέχεται μία διαφορετική “επίθεση” από αυτήν, την οποία περιμένει. Και εάν αντιδράσει και την απορρίψει αυτή θα αντανακλαστεί και θα επιστρέψει επάνω μας. Αλλά τι επιστρέφει; Το καλύτερο άκρως ενισχυμένο! Διότι το καλό βουντού έχει φοβερή ισχύ και απομυζά κακία από τον κακό άνθρωπο, ενώ τη μετασχηματίζει σε καλό.

Επιτυγχάνουμε δύο σπουδαία ωφελήματα ταυτόχρονα:

Αποδυναμώνουμε το κακό στον “στόχο” (είναι τρομακτική η εξασθένιση) και συνεπώς παίρνοντας κακό από έναν άνθρωπο αυξάνουμε την αναλογία του καλού και

Εάν τυχόν μας επιστρέψει είτε από λάθος είτε από αστοχία σε εμάς ή κάπου αλλού, όπου αγαπάμε και νοιαζόμαστε θα είναι ακόμα περισσότερο καλό! Συνήθως αυτό γίνεται.

Ναι στο βουντού αλλά ΜΟΝΟ για καλό!

"Ύβρις και Αφροσύνη όσων προκαλούν την μοίρα με άνομες επιθυμίες".