Προφητείες, ώστε να διαμορφώνετε ΕΣΕΙΣ την ζωή σας και όχι αυτή εσάς!

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

Ο Τεράστιος Κάβουρας

Πάντα θυμάμαι τον δάσκαλό μου της οδήγησης, ο οποίος μου έλεγε: “Άλλο η ταχύτητα του οχήματος και άλλο οι εσωτερικοί χειρισμοί”, εννοώντας πως πρέπει να είσαι ήρεμος στους χειρισμούς ανεξάρτητα από το πόσο γρήγορα τρέχεις. Παρεμπιπτόντως ο εξαίρετος αυτός δάσκαλος ήταν πρώην νταλικέρης! Συνεπώς όσες δυσκολίες και εάν “τρέχουν” γύρω σας οι χειρισμοί πάντα πρέπει να είναι ήρεμοι.

Αυτό το σκεφτόμουν, διότι ενώ είχα έναν κυκεώνα δυσκολιών κάθε είδους απέκτησα και έναν πονόδοντο. Μία ευκαιρία για επιδιόρθωση ενός δοντιού αλλά συμβαίνουν και απρόβλεπτα.

Θυμήθηκα λοιπόν τον μύθο του Ηρακλέους και της Λερναίας Ύδρας. Ενώ πολεμούσε σκληρά εναντίον του τέρατος, ένας τεράστιος… κάβουρας αποφάσισε να του κάνει πολύ δύσκολη την μάχη με το να του δαγκώνει το πόδι!

Πάντα αυτό συμβαίνει στη ζωή! Όταν πρέπει να αντιμετωπίσεις ένα πολύ σημαντικό ζήτημα, τότε θα παρουσιαστεί κάτι, το οποίο χωρίς να είναι ακριβώς καίριο θα σου δημιουργήσει μία σοβαρή ενόχληση, ώστε να μην αισθάνεσαι άνετα.

Για εμένα κάβουρας ήταν ο… πονόδοντος!

Κρατάτε γερά! Την δυσκολότερη στιγμή θα συμβεί. Μην πτοείστε όμως! Ο Ηρακλής κέρδισε!

Παρεμπιπτόντως ο τεράστιος κάβουρας, φύλακας του τόπου ανέβηκε στον ουρανό σε ένα σημείο στον ζωδιακό κύκλο κοντά στο λιοντάρι. Εκεί τον ύψωσε η Ήρα. Είναι η θέση όπου, σύμφωνα με τις θεωρίες των ωροσκόπων, οι ψυχές των ανθρώπων κατεβαίνουν κάτω στις χαμηλότερες περιοχές. Με το σημείο του καρκίνου αρχίζει το υποχθόνιο μισό του ουρανού.